sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Hiekkaa, hiekkaa ja vielä kerran hiekkaa

Työmaa on alkanut, ihan virallisestikin, sillä keskiviikkona oli aloituskokous. Tomilla alkoi isäkuukausi ja näin ollen ehdimme hyvin hoitamaan juoksevia asioita ja viettämään aikaa tontilla. Paljon on myös saatu aikaan. Tontti on vihdoin ostettu, naapurikuulemiset hoidettu, pakettiauto ostettu ja vakuutusyhtiössäkin käyty. Suurin edistys on kuitenkin tapahtunut tontilla, sillä se näyttää jo ihan oikealta työmaalta =) Kiitos siitä kuuluu hyvälle talkooporukalle, joka ahersi koko viikonlopun. Onneksi sää oli suotuisa, joten oli mukavaa touhuta.


Kaivinkone kävi viikolla tontilla kaivelemassa vähän pohjia valmiiksi viemäreitä ja salaojia varten. Pintamaan alta paljastui hiekkaa, hiekkaa ja hiekkaa. Tontti on siis kauttaaltaan hiekkaa. Hyvä niin, sillä nyt säästymme massanvaihdolta. Roopekin oli innoissaan jättisuuresta hiekkalaatikosta.


Viikonloppuna oli siis ensimmäiset viralliset talkoot. Tomin isä ja äiti, Kimmo, Ilari sekä Jarmo tulivat avuksi asentamaan salaoja- ja viemäriputkia. Tontilla aherrettiin kahtena päivänä ja kuten kuvistakin näkyy, niin valmistakin syntyi. 

         











Roope lounastauolla. 



Salaojaputket saatiin asennettua ja pohjaviemärikin on yhtä hajotusta lukuunottamatta valmis. Sadevesiviemäreiden asennus jäi ensi viikkoon. Kaiken kaikkiaan siis hyvä viikko. Tästä on hyvä jatkaa...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti